Το παρόν eshop/κατάστημα δέχεται την επιστροφή προϊόντων. Η πολιτική επιστροφών περιγράφεται παρακάτω.

Από την πλευρά μας, έχει γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια φωτογράφισης και περιγραφής χαρακτηριστικών και διαστάσεων των προϊόντων.

Ελπίζουμε στην κατανόηση σας ότι τα χρώματα των χειροποίητων εμπορευμάτων πιθανόν να έχουν ελάχιστες αποκλίσεις από τις εικόνες της ιστοσελίδας και το κατάστημα δε φέρει καμία ευθύνη για αυτές τις αποκλίσεις και άρα αυτό δεν αποτελεί λόγω επιστροφής.

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ένα προϊόν το οποίο έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του. Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε και με ΠΛΗΡΗ συσκευασία.

Προκειμένου να αποφευχθεί και δική σας ταλαιπωρία παρακαλούμε όπως ελέγχετε κατά την παράδοση των προϊόντων την κατάστασή τους, τη συσκευασία τους καθώς και το είδος τους προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα. Εξ’ αιτίας της υψηλής τους ευαισθησίας και αξίας τα αντικείμενα προς επιστροφή ταξιδεύουν με ευθύνη του αποστολέα.

Σε περίπτωση επιστροφής προϊόντων που είναι ελαττωματικά ή διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε όπως αποστείλετε ΑΜΕΣΑ email στο info@calypso-collection.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310266973 προκειμένου να δηλώσετε την επιθυμία σας για επιστροφή των προϊόντων σας. Θα αντικατασταθούν χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας, θα σας πιστωθούν τα χρήματά σας καθώς και τα έξοδα αποστολής.

Σε κάθε άλλη περίπτωση επιστροφής θα πιστωθούν τα χρήματά σας στο σύνολό τους εκτός από τα έξοδα μεταφοράς.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία θα χαρούμε να σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά.