Site icon Καλυψώ – Επώνυμες Επιλογές: Κρύσταλλα & Πορσελάνες

7 ερωτήσεις για NAO by Lladro

Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι τα NAO φτιάχνονται από την ίδια εταιρεία που κατασκευάζει τα Lladro;

Απάντηση: Είναι αλήθεια. Η Nao ήταν πάντα μέλος του ομίλου Lladro πού ανήκει στην οικογένεια Lladro. Οι φιγούρες NAO φτιάχνονται στα εργαστήρια της στη Βαλένθια της Ισπανίας.

Ερώτηση: Oι ίδιοι τεχνίτες κατασκευάζουν και τα δύο brands;

Απάντηση: Όχι, οι τεχνίτες που κατασκευάζουν και τις δύο σειρές ήταν πάντα διαχωρισμένοι. Το γεγονός ότι η NAO ανήκει στη Lladro group εγγυάται ότι η ποιότητα και οι τεχνικές που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνες με τα εξαιρετικά αυστηρά πρότυπα της Lladro.

Ερώτηση: Είναι αλήθεια ότι οι μαθητευόμενοι της Lladro κατασκευάζουν στην NΑΟ;

Απάντηση: ‘Οχι, η μαεστρία και η ποιότητα των τεχνητών της NAO προέρχονται από την εμπειρία τους στη μάρκα που είναι αποτέλεσμα πολλών ετών. Οι φιγούρες NAO σχεδιάζονται και δημιουργούνται από εξειδικευμένους τεχνίτες που έχουν εκπαιδευτεί ειδικά για τη σειρά NAO.

Ερώτηση: Πώς προφέρεται το όνομα NAO και τι σημαίνει;

Απάντηση: Προφέρεται N-O-W και είναι ισπανική λέξη για το παλιό ιστιοφόρο. Το λογότυπο διαθέτει ένα ιστιοφόρο με την επωνυμία της εταιρείας, κάτι που συμβολίζει ένα ταξίδι επιστροφής στο σπίτι, φορτωμένο με δημιουργικότητα, ικανότητα και μαγεία.

Ερώτηση: Γιατί οι φιγούρες NAO είναι φθηνότερες από τα γλυπτά της Lladro;

Απάντηση: Πιο απλά σχέδια, λιγότερα καλούπια, λιγότερα χρώματα, επιτρέπουν την παραγωγή των NAO σε πιο προσιτές τιμές. Και οι δύο μάρκες έχουν άριστη ποιότητα ανάλογα με την τιμή τους, αλλά τα NAO είναι πραγματικά value for money. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, για να ικανοποιήσει η NAO ακόμα περισσότερο τους συλλέκτες της, έχει δημιουργήσει μία σειρά από μπιμπελό που έχουν έντονα χρώματα και περιλαμβάνονται στο κατάστημά μας.

Ερώτηση: Δεν είμαι συλλέκτης γιατί πρέπει να αγοράσω ένα κομμάτι NAO;

Απάντηση: Ακόμα κι αν δεν έχετε σκοπό να κάνετε συλλογή σίγουρα έστω και ένα κομμάτι θα μιλήσει στην καρδιά σας! Eπίσης είναι το αξέχαστο δώρο για κάθε περίσταση: για έναν έρωτα, για ένα γάμο, για τη γέννηση ενός μωρού.

Ερώτηση: Θα είναι πάντα τα ίδια κομμάτια διαθέσιμα;

Απάντηση: Κάθε χρόνο η εταιρεία καταργεί κάποια κομμάτια, για να πάρουν την θέση τους νέα σχέδια. Αυτό εκτιμάται από τους συλλέκτες καθώς κάποια από αυτά που αποκτούν, γίνονται συλλεκτικά με μεγαλύτερη αξία!

Βρείτε επιλεγμένα κομμάτια της NAO εδώ https://www.calypso-collection.gr/brand/nao/

 

Exit mobile version